Cautare

830 de rezultate pentru "iortoman lucian fotografi" (3.20 secunde)
Liderul grupului parlamentar al PRM din Camera Deputatilor, Lucian Bolcas, a acuzat ieri Guvernul Tariceanu de incapacitate legislativa, sustinand ca parlamentarii nu fac altceva de doua luni decat sa aprobe ordonantele si proiectele de legi ale Cabinetului Nastase.
Liderul grupului PRM, Lucian Bolcas, a criticat modificarea, precizand ca aliantele electorale isi epuizeaza scopul in campania electorala. Bolcas a anuntat ca PRM va ataca actul la Curtea Constitutionala.
Adrian Paunescu a dorit sa puncteze, din sala, ca, potrivit lui Lucian Blaga, vesnicia s-a nascut la sat. Neintimidat de interventia colegului sau, Pacuraru a continuat, intrebandu-se de ce votul pentru PSD a exprimat harta saraciei in Romania.
Parerea a fost reiterata si de vicepresedintele PRM Lucian Augustin Bolcas, care a avut amabilitatea de a acorda cotidianului "Replicaā€¯ un interviu.
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Lucian Bolcas (PRM), a fost numit ieri presedinte al Consiliului interdepartamental care avizeaza investitiile realizate la Palatul Parlamentului.
O alta eliberare din functie il priveste pe secretarul de stat de la Ministerul de Externe, Lucian Leustean. Acesta a fost, insa, numit intr-o alta functie publica, in urma unui concurs, cea de secretar general in Ministerul Afacerilor Externe.
Astfel, Miron Mitrea va fi lider al grupului PSD, Calin Popescu-Tariceanu - la PNL, Cozmin Gusa - la PD, Lucian Bolcas - la PRM, Kelemen Attila - la UDMR, Daniela Popa - la PUR, iar Varujan Pambuccian - lider al grupului minoritatilor.
Vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas, a recunoscut faptul ca partidul sau are in derulare negocieri cu membri PSD, insa a refuzat sa ofere alte amanunte.
Deputatul PRM Lucian Bolcas a precizat ca pentru validarea in noua calitate de chestor, simplul anunt al grupului este suficient, nefiind neaparat necesara votarea acestuia.
In timpul sedintei, vicepresedintele Camerei, Lucian Bolcas, a declarat ca procurorul general al Romaniei este "de o prostie tulburatoare". Aprecierea lui Bolcas a fost sustinuta de alti trei vicepresedintti ai Camerei:
Secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a precizat ca trei dintre vicepresedintii Camerei l-au sustinut pe vicepresedintele Lucian Bolcas (PRM) in aprecierea acestei solicitarii drept "o prostie tulburatoare".
Lucian Bolcas, vicepresedintele executiv al PRM, considera ca, dupa fuziunea PD-PLD, care va da nastere unui nou partid, toti parlamentarii PD vor deveni parlamentari independenti.
Amzacea- Constantin Radu (PSD), Crucea- Gheorghe Frigioi (PSD), Ciocarlia- Traian Dragomir (PSD), Dumbraveni- Gheorghe Cenusa (PSD), Garliciu- Constantin Cimpoiasu (PSD), Horia- Vasilica Matei (PD-L), Istria- Ion Herdean (PNL), Limanu- Nicolae Urdea (PD-L), Mihai Viteazu- Gheorghe Grameni (PNL), Mircea Voda- Dumitru Dedu (PSD), Pantelimon- Vasile Neicu (PSD), Saligny- Gabriel Tatulescu (PSD), Saraiu- Vasile Bajan (PSD), Silistea- Mihai Soare (PSD), Seimeni- Lucian Blaj
Daca PNL va primi mai mult de 6 mandate, urmatorii clasati pe lista - primarii Lucian Blaj, Ion Oprea - se vor retrage si vor lasa in fata pe Ioan Roman, pe fostul consilier local Victor Radulescu, Danut Zepa Antonoaia (important om de afaceri, directorul CTV) si Eugen Silaghi.
Comisarul Nicolae a sanctionat un politist dupa ce a fost palmuit de un prieten de-al sau "La sfarsitul anului trecut (anul 2007- n.red.), in timp ce efectua serviciul de noapte in oras, colegul Dobre Lucian a fost agresat verbal si fizic in plina strada (palmuit) de catre directorul SC Prest Constructii SA, Pintilie Adrian, cunoscut cu comportamente de acest gen inclusiv fata de colegii nostri din Fetesti pe care acesta i-a injurat si in fata carora s-a dezbracat fiind in stare de ebrietate la volan si laudandu-se ca nimeni nu-i poate face nimic deoarece este prieten cu dl.
Tot deceniul trecut, cu sprijinul capitalistilor satmareni Lucian Mocanu si Ioan Ardelean care i-au livrat materiale si echipe de lucru, Dohotaru si-a inaltat o vila la Sighet si o casa de vacanta in zona de agrement Bercu Rosu din Satu Mare.
Geoana a mentionat ca lipsa cvorumului este explicabila in conditiile in care programul de guvernare al lui Liviu Negoita este ca si cel al lui Lucian Croitoru, fapt caracterizat de liderul PSD drept "o mascarada".
Vicepresedintele clubului de fotbal, Lucian Mitu, a spus ca nu este vorba despre faptul ca se incearca ascunderea modului de cheltuire a banilor, ci despre nerespectarea procedurii de catre primarie.
Dupa o serie de consultari la Cotroceni, presedintele Basescu l-a nominalizat pe Lucian Croitoru, tehnocrat al BNR, sa formeze Guvernul.
Sunt convins ca imi va fi foarte greu sa-l mai conving vreodata pe Lucian Croitoru sa se apropie de guvern.
google-analytics.com